Акустична кутия за защита на телефон

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  SAFE4
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

2.160,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Акустична кутия за защита на телефон има за задача да блокира микрофона и камерата на GSM апарат. Това е необходимо ако имате съмнения, че телефонът е заразен с някакъв вид софтуер, който извлича наличната информация и я предава на друго недоброжелателно лице.

Най-известният софтуер за GSM шпиониране е “Pegasus”. Той може да зарази операционни системи iOS и Android, без никакви затруднения, като същевременно остава практически неоткриваем. При успешно негово внедряване, трето лице с лекота може да получи пълна информация съхранена в паметта на апарата.

Това означава, че ще може да разглежда снимки, видеа, смс-и, обаждания, мултимедийни съобщения, имейли и да активира локация. Допълнително ще има достъп до камерата и микрофона, което означава че ще може да направи gsm-ът в скрита камера в реално време и подслушвател.

Има и доста доказателства за това как правителствени организации в над 10-на страни са злоупотребявали с Pegasus. Повечето случаи са за наблюдение над обикновените граждани, журналисти борещи се за свобода на словото и опозиционни кандидати на политика в страната. Интересното в случая е, че компанията създала този “вирус” има договори в три държави за износ и една от тях е България.

Затова винаги, когато предстои бизнес среща или събитие на закрити врати и искате тя да си остане напълно поверителна, може да използвате акустичният сейф. Неговата цел е да блокира микрофона на всяко записващо и подслушващо устройство, което се постави в него. Посредством това с лекота защитавате личното си пространство и интереси.

Акустична кутия за защита на телефон – Какво представлява?

Сейфът е изработен от дърво, а вътрешността му е направена от шумоизолиращи материали. Налице е вграден генератор на шум. Той поддържа четири различни вида шум, които са специално за подтискане на микрофона. Силата на излъчване може да се регулира посредством един въртелив барабан. Наличните степени са общо седем на брой.

Моделът може да побере до 4 мобилни апарата. След поставянето им в предвиденото отделение, капакът трябва да се затвори. Специфичното тук е, че телефона остава активен и ще може да получавате обаждания и смс-и.

Предвидени са два варианта за захранване на сейфа. Първият е със сменяема 9 волтова батерия, като нейната издръжливост е от 5 до 39 часа работа, в зависимост от избраната степенна мощност. Това е доста полезно защото може да го пренесем навсякъде с нас и ако се налага да го използваме в автомобил. Втората опция е да се включи към електрическата мрежа и да работи постоянно.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Видове шум: 4 типа (бял, речеподобен, метроном, ритмичен звук)
 • Мощност на шума: от 1 до 7 степени
 • Мощност: 350 mW
 • Високоговорител: 64 ома, 500 mW
 • Консумация при макс. Ниво на шум: до 35 mA
 • Външно захранване: DC 220 V
 • Захранване: батерия 9 V (еднократна или презареждаема)
 • Издръжливост: до 5 ч при ниво 7; до 39 часа при ниво 1
 • Материал: дърво
 • Размери: 30 х 13 х 12.5 см
 • Тегло: 1750 гр

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА

 • 1 х Акустичена кутия
 • 1 х Захранващ кабел

Гаранция: 2 години