Детектор за откриване на жични и безжични подслушватели и обективи на скрити камери

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  RD-30
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

360,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Професионалният тайвански детектор Lawmate RD-30, е надеждно средство за откриване на различни по вид скрити жични и безжични подслушватели, камери, както и на проследяващи устройства. Независимо дали ще претърсвате колата, дома, офиса или друго помещение с негова помощ ще може да локализирате всяко скрито средство, което има за цел да предава личната информация на трети лица.

По време на огледи, моделът ще сигнализира вибрационно и светлинно при наличие на шпионска джаджа. Характерно за устройството е, че търси поотделно предаватели с кабел или такива, които са безжични. Успява да засече трансмитери излъчващи сигнал с честотен диапазон от 20MHz до 6GHz. Това означава, че покрива по-голямата част от радиовълните, които се използват за направата на жични и безжични мини скрити камери, подслушватели и GPS тракери.

Една много важна опция на детектора е възможността да се регулира нивото на чувствителност. Това означава, че когато в даденото помещение има много източници излъчващи сигнал, трябва да намалите чувствителността. Това е необходимо за да отстраните тяхното влияние и по-лесно да търсите злонамерените бръмбари. Важно уточнение е, че ако търсите слаб сигнал, то трябва да настройте устройството на висока чувствителност и да разпънете телескопичната антена.

За ориентир на потребителите върху корпуса има предвидена 10-степенна цветна скала. Нейната основна функция е да визуализира силата на засечените вълни. Съответно, когато сте в непосредствена близост до предавателя, скалата се запълва.

Когато искате да претърсвате, но наоколо има други хора, то тогава може да използвате вибрационния режим на работа. Поставяте включен уредът в джоба на дрехата и започвате небрежно да обикаляте, докато не усетите вибрацията. Този режим на работа е много полезен и за трудно достъпни пространства, където нямате видимост на светлинната индикация на скалата.

За да локализирате обективите на скритите камери, то това се случва посредством наблюдението през червеното специално стъкълце. На задния панел около стъкълцето са разположени червени светлинни диоди, които премигват или светят постоянно. При вглеждане през него от предната стара, ще видите точката на обектива, независимо дали камерата е активирана или е в режим на изчакване.

За захранването на RD-30 се поставят три сменяеми батерии тип ААА. По този начин няма да се притеснявате дали заряда ще стигне за обстойното претърсване, просто сменяте батериите и продължавате.

Технически характеристики

 • Работен честотен диапазон: 20MHz -6GHz
 • Телескопична антена
 • Регулируема чувствително
 • Работен режим светлинна сигнализация
 • Работен режим вибрация
 • 10-степенна светлинна скала
 • Захранване: 3 х ААА батерии
 • Размери: 9 х 5.4 х 1.6 см
 • Тегло: 104 грама (с включени батерии)

Съдържание на комплекта

 • 1 х Детектор RD-30
 • 6 х Батерии
 • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 2 години