Допълнителна антена за увеличаване обхвата при откриване на микро вълни

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  MWA-6
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

391,68 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Антената MWA-6 е идеалното допълнително средство при засичане на устройства, които излъчват радиочестотни вълни като GPS тракер, GSM подслушватели, скрити камери предаващи информацията в реално време. С нейна помощ значително се увеличава обхвата на засичане на джаджи, телефони използващи 2G, 3G или 4G мрежа, както и блутут устройства, рутери излъчващ безжичен сигнал с честота 5 GHz и различни други техники с честота над 800 MHz.

Продуктът е разработен, за да бъде допълнителен аксесоар за шпионския професионален детектор Protect 1207i. Комбинирайки двата продукта значително се увеличават шансовете за откриване на скрити бръмбари, подслушватели, или скрити камери в дадено помещение или автомобил.

Стандартните антени на детекторите засичат скрити камери и подслушватели в определен периметър, с този продукт се постига около 2 пъти по-голям спектър на обхват. Това със сигурност ще спомогне за претърсването и съответно откриването на скритите бръмбари. Антена MWA-6 ще оправдае инвестицията на притежателя си. С нея радиусът на радиочестотни вълни над 2 GHz е 4 пъти по-голям спрямо използването единствено на сканиращо устройство.

В комплекта на уреда е добавен трипод. С негова помощ търсещият ще може да оперира значително по-лесно и удобно, сканирайки различните места за откриване на скрити аналогови и цифрови радио трансмитери.

Съчетание с детектор Protect 1207I

Основната идея за създаването на MWA-6 е да бъде комбиниран с професионалното сканиращо устройство Protect 1207i. Като той е предназначен за откриването и локализирането на шестте най-разпространени честоти при шпионските асортименти. Сам по себе си е един от най-добрите продукти на пазара за тази цел, а в съчетание с допълнителния аксесоар, става мощно оръжие за откриване.

Самото свързване става чрез заместване на единия канал на антената и на нейно място да се постави 80 см. кабел. Това позволява засичането на различни малки радиопредаватели, излъчващи сигнал в честоти LTE-l, GSM 900, GSM 1800, 3G, DTECT, LTE-h, WiFi-h, MiMax безжичен сигнал/ блутут устройства.

Технически характеристики

 • Честота с обхват: 800 – 6500 MHz
 • Сила: 6 DBi
 • Вид на конектора: SMA
 • Кабел с дължина: 80 см
 • Параметри ( без трипода): 18 х 14.5 х 0.7 см
 • Предназначен за употреба на закрито
 • Трипод за ръчна експлоатация

Съдържание на комплекта

 • 1 х Антена
 • 1 х Трипод
 • 1 х Кабел
 • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 2 години