GPS за домашни любимци

Показване на 8 резултата

GPS за домашни любимци – това наименование обединява серия продукти от ново поколение, които ще Ви помогнат никога да не губите тези, които обичате. Продуктите са подходящи за следенето на всички видове домашни любимци – кучета, котки и др. Те са малки, компактни, по никакъв начин не пречат на Вашия космат приятел и могат да бъдат наблюдавани директно от приложение на смартфона Ви или през специален уебсайт.

Използвайки най-съвременните технологии за gps проследяване, Вие ще предотвратите това, от което се страхува всеки един човек, който е приел в семейството си и отглежда някакъв домашен любимец – кражба или бягство. Който е преживял този ужас знае, че подобна загуба е равносилна на загуба на член от семейството. Не позволявайте това да се случи – използвайте съвременните технологии да защитите, тези които обичате.


Експресна и дискретна доставка до: София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Перник, Видин, Силистра, Велико Търново, Ловеч, Добрич, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Благоевград, Ямбол, Враца, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Стара Загора, Пазарджик, Плевен, Монтана, и други.

Виж повече