Мощен детектор за пари с двойна UV лампа и бяла светлина

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  pd1433
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

72,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Мощен детектор за пари с двойна UV лампа и бяла светлина работи безотказно при проверка за фалшификати. Отличава се с два режима на работа и широко приложение в институции и учреждения, свързани с обработка на пари в брой и официални документи.

Първият работен режим включва ултравиолетова светлина, която показва цветните влакънца върху хартията, както и номинала и холограма. Предвидени са два броя UV лампи с мощност от по 6 вата. Това означава, че детекторът е изключително силен. Благодарение на наличните две ултравиолетови пури се осветява по-добре цялата банкнота или паспорт.

Вторият възможен режим е проверка чрез бяла светлина. Благодарение на нея ще различите водните знаци и нишките, вградени в хартията. Смяната между двата режима става посредством копче, с което избирате коя от двете светлини да ползвате. За максимално удобство по време на употреба копчето е позиционирано в горната дясна част на корпуса.

Устройството се захранва от електрическата мрежа чрез кабел. Това е полезно, защото няма да мислите за батерии и дали не е време да ги сменяте. Допълнителното очите са напълно защитени от UV светлината, защото нямат пряка видимост към двете пури. Детекторът за проверка на банкноти е подходящ за офиси, банкови институции, служби в публичния сектор и много други сфери.

Технически характеристики

  • Мощност на UV лампата: 2 броя х 6W
  • Захранване: 220V
  • Консумация на енергия: 20W
  • Работна температура: 0 до 40 градуса
  • Размери: 268 х 140 х 139 мм

Комплектът включва:

  • 1 х UV детектор за пари
  • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 1 година