Руски професионален детектор за откриване на високочестотни скрити камери и подслушватели

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  iProtect 1215
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

936,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

С навлизането на скритата техника за наблюдение и подслушване, спомага за все по-честото извличане на личната информация. Попадайки в грешни ръце, тя бива използвана срещу притежателят си. Затова е от особена важност поставени шпионски джаджи в дома, офиса и редица други помещения да бъдат открити навреме. На помощ в такива моменти идват детекторите, който засичат сигнал. Благодарение на тях, обхождайки желания периметър, сами ще успявате да се справите с търсенето.

Един такъв много добър продукт е, детектор iProtect 1215 на руския производителя DigiScan Labs. Този модел е разработен да прехваща устройства с по-високи честоти на работа. Професионалният уред успява да засече микровълни с честотни диапазони от 4 до 13 GHz. Това несъмнено го превръща в мощно средство за откриване на скрита техника за наблюдение и подслушване.

Прецизност и точност в откриването

Дизайнът на продукта представлява тип химикалка с компактни размери. Това позволява пренасянето му дори в джоба на якето, като остава напълно незабелязан. Материалът използван за неговата изработка е от дуралуминий, което е гаранция за неговата здрава устойчивост.

Захранването се осъществява посредством една батерия клас АА. Като издръжливостта варира от 12 до 15 часа. За да може потребителят да се ориентира за нейния живот, то има внедрен индикатор, светещ в три цвята, който показва нивото на заряда.

Освен това устройството разполага с функция за по-прецизно и ръчно търсене на техника излъчваща сигнал. Благодарени на нея, когато има налична скрита камера или подслушвател изпращащи информация в реално време, значително по-лесно се локализира. За откриването им се грижи вградената антена, която се намира в горния край на продукта. Тя се явява продължение на корпуса и служи за насочване по време на обход в помещението, което се проверява.

Непосредствено под антената е разположена и честотната лента с 16 бална скала. По този начин се улавя силата на сигнала излъчван от скрития артикул и притежателят съумява да се ориентира за посоката му. Колкото повече се достига до източника на сигнал, толкова повече се увеличава скалата на лентата. Следователно това е сигурна предпоставка, че се открива точното местоположение на устройството искащо да извлече личната информация. Разстоянието на засичане се определя от силата на сигнала и честотата на предавателите, като то варира от 20 см до 2-3 метра.

Устройството информира притежателя си с три нива на известяване. Това са: нормален, вибриращ и звуков.

Когато бъде засечен сигнал в нормален режим на работа, силата на прихванатите вълни се отразява върху честотната лента. Колкото по-близо е уредът до излъчващия сигнал, толкова повече скали се запълват.

Вибриращият режим, подобно на нормалния, колкото по-близо уредът е до точното място толкова повече се увеличава и силата на вибрация. Този режим е особено подходящ за трудно достъпни места.

При звуковия, наподобяващ металодетектор, силата отново се увелича според това доколко собственикът е доближил тайното място.

Какво може да открие iProtect 1215

Безжични микрофони работещи с честота на излъчване 5 GHz

Безжични скрити камери, предаващи в реално време с работна честота 5 GHz

Скрити WiFi точки за достъп с излъчваща честота 5 GHz

Скрити WiFi потребителски устройства с честота 5 GHz

Различна по вид техника за наблюдение, подслушване и проследяваща, работещи с честоти между 4 и 13 GHz

Технически характеристики

 • Работещ честотен диапазон: 4 – 13 GHz
 • Бутон за пускане
 • Бутон за избор на режим
 • Бутон за активиране на атенюатора
 • Атенюатор с 16 бална скала
 • Вибрация: Да
 • Индикатор за заряда на батерията
 • Индикатор за режим на работа
 • Захранване: 1 х АА батерия
 • Издръжливост на батерита: 12 – 15 часа
 • Консумация на енергия: 80 mA в нормален режим, 180 mA в режим на вибрация, 130 mA в режим на звук
 • Параметри: 17.2 х 1.9 см
 • Тегло: 81 грама

Съдържание на комплекта

 • 1 х Детектор iProtect 1215
 • 2 x АА батерии
 • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 2 години