Увеличителна лупa с вградена LED светлина FreeStand Carson

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  MT-55
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

79,20 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Увеличителна лупa с вградена LED светлина FreeStand MT-55, е дело на американския бранд за оптични уреди Carson. Моделът е изключително компактен и практичен. Предвиденото увеличение на лещата от 2.5х позволява безпроблемното уголемяване на дребния шрифт от вестник, книга, учебник или други., така че той да бъде лесно четим.

Допълнително е предвидена и LED светлина, която спомага за по-добрата, изчистена и ясна картина. По време на наблюдение уредът се поставя директно върху предвидената повърхност, след което се приплъзва по дължината на листа.

Дизайнът е ергономичен, което допринася за максимален комфорт по време на четене, защото не изморява врата, главата или зрението. Също тала, той е изработен така, че когато се постави върху равна повърхност, лещата да се гледа под лек ъгъл. Съответно това допълнително улеснява процеса на четене, защото следва естествения наклон на очите.

Вградени LED диоди с бяла светлина

Отличителна характеристика на продукта е наличието на вградени LED диоди в четирите ъгъла на лупата. Те са разположени от вътрешната страна на стъклото, а излъчваната светлина е бяла. С тяхна помощ наблюдаваният обект може да бъде осветен и внимателно разгледан. По този начин уредът може да се използва по всяко време, независимо от часовия интервал.

Друг отличителен белег е възможността да се постави изследвания обект във вътрешността на оптичния уред. Така ще може да бъде изследван до най-малкия детайл. Тази опция е особено подходяща за наблюдение на бижута, камъни, ценности, банкноти, монети и много други асортименти.

Светлината се захранва посредством две на брой батерии. Те са от тип CR2016, като първият модел е включен в комплекта. След изчерпването на техния капацитет от заряд се подменят с нови такива. В комплекта още е включена и микрофибърна кърпичка, с която да се почиства лещата след и по време на употреба.

MT-55 намира много практична употреба в личния и професионалния живот. С негова помощ може да се увеличи шрифт, цифри, схема, диаграма, карта, или да се огледа скъпоценен камък. Той облекчава зрението, което се изморява от продължителното четене или наблюдение на лампа например. Компактните размери, с които е изработен, от своя страна позволяват той да бъде лесно пренасян навсякъде.

Технически характеристики

  • Увеличение: 2.5х
  • Захранване: 2 броя сменяеми батерии CR2016
  • LED диоди: 4 броя
  • Цвят: черен
  • Размери: 10 х 6 х 7.3 см
  • Тегло: 113 гр

Съдържание на комплекта

  • 1 х Увеличителна лупа MT-55
  • 1 х Микрофибърна кърпичка
  • 2 х Батерии CR2016
  • 1 х Инструкция за употреба на български език

Гаранция: 2 години