Увеличителни стъкла с +3.00 диоптъра

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  OD-12
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

28,80 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Увеличителни стъкла с +3.00 диоптъра е допълнително средство, което може да се постави върху диоптрични очила с цел още по-голямо увеличение. Моделът предлага 1.75-кратно приближение на наблюдавания обект, което се равнява на +3.00 диоптъра. Така върху вече наличните диоптри на очилата, без значение дали има изобщо и колко точно са, се добавя допълнително увеличение.

Предвидена е специална щипка, която има за цел да се захване за свързващата част на диоптричните очила над носа. По този начин допълнителните увеличителни лещи могат да паднат точно над стъклата и така да се получи много по-голямо приближение. Фокусът е автоматичен и не се изисква допълнителна настройка.

Лесна употреба и хендсфри дизайн, това са само част от предимствата на този иновативен продукт на американския оптичен гигант Carson Optical. Приложението му в ежедневието на практика е навсякъде – с него може да изучавате ценни предмети, бижута, часовници, дребна електроника, платки и други.

С помощта на допълнителните лещи може да си помогнете при лов и риболов, когато се налага детайлно да огледате обект. При работа с такъмите и риболовните кукички стъклата са несравним помощник на зрението.

Щипката, с която лещите се захващат към рамката на диоптричните очила е здрава, гъвкава и силно издръжлива. Благодарение на това може лесно да спускате и вдигате самите лещи в зависимост дали трябва да приближите или не дадения обект. Това е важно предимство, когато трябва да наблюдавате отблизо работата си.

В допълнение към комплекта е сложен удобен калъф за пренос и съхранение. По този начин може да носите лещите навсякъде със себе си, без да се притеснявате, че ще се надраскат или повредят. Гъвкавата конструкция и олекотено тегло са допълнителни плюсове към дизайна на продукта.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Увеличение: 1.75х
  • Конструкция на лещата: акрилна
  • Диоптрична корекция: +3.00 диоптъра
  • Размери: 11.9 х 6 х 1.3 см
  • Тегло: 17 гр

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА

  • 1х Увеличителни стъкла
  • 1х Калъф за пренос и съхранение