Засичащ посдлушвателен детектор скрит в разклонител

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  seku28
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

1.128,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

В днешно време подслушвателните устройства набират все по-голяма популярност и тяхното ниво на разпространение и употреба значително се е покачило. Никой вече не е застрахован от подслушване, независимо от мястото в което се намира, дали в офиса, дома или в колата. Техния размер става все по малък, а местата в който може да бъде поставен все по-невероятни и трудно забележими, което значително затруднява, тяхното откриване. Също така могат да бъдат поставени в уреди, който ежедневно използваме и съответно трудно бихме се усъмнили за съществуването на подобен тип бръмбар около нас. Като всяко нещо и тук има противодействие. На пазара вече има детектори, който спомагат за откриването на подобен тип техника.

Всяко домакинство или офис разполага с поне един разклонител. На пръв поглед той не буди никакви подозрения в околните, че в него има монтирана шпионска джаджа,която предава в реално време проведения разговор и действия. Функцията на детектора е да улавя и установява излъчване на сигнал, при прихващането той ще подаде индикация, че в стаята има устройство,но няма да успее да локализира точното му местонохождение.

Затова допълнително се нуждаете от детектор, който да успява да улавя сигнала на подслушвателя скрит в обикновения разклонител. Принципа на работа е изключително опростен, необходимо е само да включите щепсела на детектора в гнездото на разклонителя. Ако в него има скрит подслушвател, то устройството на момента ще алармира за наличие на такова и ще можете да предприемете конкретни действия за отстраняването му.

Моделът е проектиран да засича различни по вид устройства, който са закачени към мобилната мрежа, независимо от това дали са активни или пасивни шпионски джаджи даващи визуализиране в реално време без ограничение на разстоянието. Голямото преимущество, което притежава, е че успява да засече и бръмбари, който са в режим на изчакване и не подават никаква индикация.

Откриване на различен тип устройства

  • GSM подслушватели, който предават разговора в реално време
  • Записващи диктофони, ауди рекордери, флашки
  • Wi-Fi базирани устройства
  • Различни модели захранвани с батерии, които са свързани към разклонителя

Съдържание на комплекта

  • Детектор
  • Зарядно
  • Инструкция за работа на български език

Гаранция: 2 Години