Ключодържател микроскоп с увеличение 20х MicroMini Carson

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  MM-280B
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

31,20 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Микроскопът MicroMini, на американската компания за оптични уреди Carson, впечатлява с изключително малките си размери. Дизайнът представлява ключодържател, но с функцията да увеличава 20 пъти изследвания обект. Лекотата от 22 грама няма да натежи на нито една връзка с ключове или джоб, като ще може да го пренасяте до всяка една желана точка. Поради компактните си размери, той е подходящ както за възрастни, така и за по-малките изследователи.

С него ще може да изследвате всяко едно нещо, което желаете, било то растения, материали, камъни, бижута, та дори и достоверността на банкнотите и картини. Друг положителен аспект е, че не е необходимо да се съобразявате с мястото или времевия интервал, дали е ден или нощ. Това се дължи на факта, че разполага с три светлинни диода. Два от тях са бяла светлина, а третият е с ултравиолетова.

Ключодържател микроскоп с 3 LED светлини

Когато решите да изследвате даден материал, то е нужно да поставите обектива директно върху него. След това с помощта на плъзгащия барабан, активирате бялата LED светлина. Първата светлина е разположена по-близо до лещите на обектива. Допълнително диода свети върху обетите точно под обектива, така ще може да фокусирате и да избистрите образа.

Втората бяла светлина се използва за по-далечни обекти. Затова и диодът служи като далекообхватен LED илюминатор. Съответно, тя е разположена и малко по-далеч от обективните лещи и успява да освети обекта, който се намира на разстояние до един метър.

Третият LED IR диод, разполага с ултравиолетова светлина. За да бъде активирана, то трябва да се натисне кръглият бутон в средата на корпуса, в непосредствена близост до фокусния барабан. Ултравиолетовата светлина служи да разпознавате автентично мастило на картини, банкноти и техните отличителни знаци, антики, както и различни други обекти, флуоресциращи под UV лъчение.

Фокусирането се извършва изключително лесно и бързо. Завъртайки фокусния барабан, образът се изчиства. Микроскопът е особено подходящ за деца, защото пасва идеално на тяхната ръчичка, а лесната настройка не би затруднила нито едно от тях.

Технически характеристики

  • Увеличение: 20х
  • Светлина: вградени 2 бели и 1 UV LED диода
  • Захранване: 3 броя G12 батерии
  • Параметри: 43 х 38 х 23 мм
  • Тегло: 22 грама

Съдържание на комплекта

  • 1 х Микроскоп MicroMini
  • 3 х G12 батерии
  • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 1 година