GPS тракер с малки размери

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  gpx45
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

105,60 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

GPS тракер с компактни размери и функция за слушане е комбинирано устройство, с което ще може да следите движението на обекти, както и да чувате какво се случва около тях. Той е подходящ за проследяване на пътен багаж, пратка и др. Също така е удачен избор за защита на възрастни хора и деца. Може да се възползвате от неговите функции и за проследяване на движението на домашни любимци.

Дизайнът впечатлява със своите малки размери, като по този начин спокойно може да го поставите в раница или чанта. Също така в комплектовката му е включена и щипка за закачане.

Моделът локализира по два начина, в зависимост от условията, в които се намира. Във външни условия локацията се осъществява посредством GPS сателити. В затворени, позиционирането се извършва, посредством LBS. Това означава, че се ориентира спрямо мобилни клетки.

Несъмнено голям плюс на устройството е функцията за подслушване. Възможни са два метода. Първият се характеризира със слушане в реално време, вторият да се направи кратък запис и да се прослуша след това.

Всяка опция може да активирате през мобилно приложение, което се изтегля от APP Store или Google play. То е абсолютно безплатно, като през него осъществявате и наблюдението на движението.

GPS тракер с три опции за проследяване

Проследяването може да наблюдавате по три различни начина. Първият, който е и най-икономичен за батерията, е изискване на локацията посредством sms-и. Тук изпращате съответната команда и след няколко секунди получавате текстово съобщение с адреса под формата на линк, на който се намира обектът.

Вторият и най-предпочитан начин е следене в реално време директно през мобилния апарат. За целта, когато искате да видите къде се намира обектът, просто влизате в мобилното приложение. Отваря се Google карта, на която може да изберете изглед. Възможните начини на изглед съответно са сателитен или панорамен на улиците и сградите.

Третият вариант се характеризира с наблюдение през компютър. Тук трябва да отворите специална уеб платформа. Тук получавате информация относно линията на движението, дата и час, ниво на заряд, посока на движение и други.

За да активирате проследяващото устройство е необходимо да се снабдите със SIM карта от мобилен оператор. Тя трябва да бъде с включен интернет, който е необходим за локализирането. Трябва да има входящи и изходящи повиквания, за да осъществявате слушането и да получавате алармени известия. Също така трябва да има включени и sms-и, те са нужни за изпращане на желани команди.

За управлението и изпращането на желаните команди не се изискват специфични технически познания. За целта получавате подробна инструкция на български език, където всичко е ясно обяснено.

Мобилното приложение дава и информация за изминали маршрути, които може да прегледате. Също така през него може да определите и виртуални граници за свободно движение. Това означава, че когато движещия се обект напусне очертанията, то веднага ще получите алармено известие за създалото се събитие. Тази опция е особено подходяща, когато използвате техниката, за дете или възрастен човек.

Апликацията позволява да активирате и нотификации, когато обекта навлезе в предварително зададени очертания. Също така може да активирате и аларма при засичане на звук или шум. Налице е и вибрационна аларма. Тя е подходяща в ситуация, когато използвате джаджата за защита на техника. Това означава, че когато има някакво раздвижване, то веднага ще бъдете информирани.

GPS тракер с опция слушане или запис

Подслушването също се осъществява лесно, без усилия. Когато искате да чуете какво се случва в момента, то набирате номера и проследяващата техника вдига автоматично. Няма звукови или светлинни индикатори подсказващи, че в момента се осъществява тайно подслушване.

Втората опция, за създаване на таен аудио запис, се извършва през мобилното приложение. За целта влизате в апликацията и изпращате команда към тракера. Автоматично се стартира записът, като той може да бъде с дължина между 30 и 100 секунди. Преди да стартирате записа, трябва да определите и продължителността на аудиото. Създаденият файл прослушвате през апликацията, директно на телефона.

Захранването се осъществява посредством вградена презареждаема батерия. Тя е с капацитет от 600 mAh. Нейната издръжливост достига до осем часа в движение или един цял ден. Презареждането се извършва единствено на компютър, лаптоп или външна презареждаема батерия, като задължително трябва да има поставена сим карта.

Технически Характеристики

 • Работна честота: 850/900/1800/1900 MHz
 • Позициониране: GPS+LBS+AGPS
 • GPS чип сет: MTK високочувствителен чип
 • Чувствителност на следене: -165dBm
 • Точност на локацията: < 10 метра CEP
 • Студен старт: < 35 сек.
 • Топъл старт: < 1 сек.
 • Работно напрежение: 5VDC
 • Работна температура: 0º С до 65º С
 • Захранване: 600 mAh
 • Консумация на енергия в режим на изчакване: 5mA; в режим на работа: 50mA
 • Следене: SMS/APP/WebPlatform
 • Цвят: черен
 • Размери: 4 х 1.6 х 2.2 мм
 • Тегло: 24 грама

Съдържание на комплекта

 • 1 х Мини GPS тракер
 • 1 х USB кабел
 • 1 х Халка ключодържател
 • 1 х Игла за ресет
 • 1 х Инструкция

Гаранция: 1 година