Лек и удобен американски микроскоп MicroBrite Plus на Carson с увеличение от 60 до 120 пъти

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  MM-300
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

40,80 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Компактният микроскоп MicroBrite Plus е много удобно за употреба и леко средство, с което може да изследвате структурата на всяка тъкан или предмет. Лесната му приносимост позволява да извършвате наблюдение и във външна среда, далеч от лабораторията, класната или детската стая. Подходящ е за употреба както от възрастни, така и от деца.

С него ще може да изследвате всичко, било то растения, тъкани, кристали, камъни, платове, косми от коса, дори банкноти и техните микро принтираните знаци.

Продуктът е дело на американската компания Карсон. Известна сред почитателите си, че създава оптични уреди, които впечатляват с компактните си размери, много добрите си характеристики и цена за краен потребител.

Компактност и прецизност

Микроскопът MicroBrite Plus тежи едва 50 грама, а размерът му е малко по-голям от кибритена кутийка. Това позволява лесното му пренасяне и побирането дори в джоба на панталона или връхната дреха. Така ще може да разполагате и да изследвате всичко, където си пожелаете и по всяко време.

Увеличението, с което разполага е от 60 до 120 пъти, като се регулира ръчно. Нужно е само да завъртите плъзгащото се копче, което е разположено в горната част на корпуса. За да избистрите и изчистите образа завъртате фокусното колело, което също е разположено на много удобна позиция. След като го настройте, лесно, бързо и удобно, ще разполагате с изчистен и кристален образ.

За да не се съобразявате с времевия интервал, дали е светло или тъмно, когато извършвате изследването, устройството разполага с вградена LED светлина. Така поставяйки обекта точно под обектива може да го осветите, без да е необходим допълнителен светлинен източник. Захранването на уреда се осъществява от една батерия тип АА.

Конструкцията е изработена от олекотен материал, допълнително защитен с гумирано покритие от двете страни. По този начин при по-продължително наблюдение, се отстранява процеса на изпотяване на ръката. Също така, благодарение на гуменото покритие, захвата е по-стабилен. Затова, той е изключително подходящ и за любопитните деца изследователи.

Технически характеристики

 • Увеличение: от 60 до 120 пъти
 • Диаметър на изходния лъч: 10 – 14 мм
 • Оптичен зум: 2х
 • Вградена светлина: Да, LED
 • Захранване: 1 х АА батерия (закупува се отделно)
 • Настройка на увеличението: ръчно
 • Настройка на фокус: ръчно
 • Параметри: 59 х 30 х 92 мм
 • Тегло: 50 грама

Съдържание на комплекта

 • 1 х Микроскоп MicroBrite Plus
 • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 1 година