Компактен детски LED микроскоп MicroBrite с увеличение от 20x до 40x на Carson

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  MM-24
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

39,60 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Американската компания за оптични уреди Carson се е погрижила и за най-малките си клиенти, които непрекъснато искат да изследват околния свят. Специално за тях те създават модела малък детски микроскоп MicroBrite, с който децата ще могат да изучават камъни, растения буболечки и въобще всичко онова, което ги заобикаля.

Изключително лесен и удобен за употреба, като е подходящ за деца на възраст 6 или повече години. За максимално удобство уредът разполага с вградена LED светлина. Благодарение на нея, независимо дали е ден или нощ, те ще могат да изучават поставените предметите под обектива. Тя от своя страна се захранва от три броя батерии тип LR-44.

Как се работи с микроскопа?

Самото наблюдение се извършва като поставите обектива директно върху предмета. След това завъртате зуум вала, който е разположен в горната част на конструкцията. Имате възможност да увеличите образа от 20 до 40 пъти. Като по този начин ще може да приближите целта максимално и да се обследва до най-малкия детайл. Допълнително в комплекта са включени и два слайда за проби. Когато изберете обект за наблюдение, трябва да го поставите в един от слайдовете. След това го затваряте с капачето. Следващото действие се характеризира с поставянето на пробата върху специалната основа и сте готови.

За да се избистри и картината да бъде ясна е необходимо да фокусирате. Микроскопът се фокусира от наличното за целта колело. То е разположено в долната част на конструкция, над самия обектив. Използвайки бялата LED светлина, допълнително ще изчистите образа и ще имате много добра видимост. Нейното включване се извършва от бутонче, което е поставено в горната част на корпуса, точно в края на зуум вала.

Микроскопът MicroBrite е с малки и компактни размери. Тежи едва 57 грама, като по-този начин той няма да натежава докато се пренася. Не заема много място в ученическата раница, като така ще може да бъде принасян абсолютно навсякъде. Винаги ще бъде на разположение, когато искате да изследвате даден обект, независимо от мястото и времето.

Технически характеристики

  • Увеличение: от 20 до 40 пъти
  • Захранване: 3 броя батерии, тип LR-44
  • Налична LED светлина: бяла
  • Цвят: зелен
  • Параметри:: 10 х 5.3 х 2.8 см
  • Тегло: 56.6 грама

Съдържание на комплекта

  • 1 х Микроскоп MicroBrite
  • 1 х Основа за слайдове
  • 2 х Слайда за проби
  • 2 х Капачета за сладове

Гаранция: 1 година