Компактен детектор за разпознаване на фалшиви банкноти и документи

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  pd1431
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

30,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Настолен UV детектор за банкноти и документи е неделима част от оборудването на всеки един съвременен магазин, офис или учреждение за работа с клиенти. В наши дни фалшификатите са толкова добре направени и разпространени, че трудно бихме се справили сами без помощ в разпознаването на истинските.

С този настолен детектор за пари, паспорти и документи няма да имате никакви притеснения относно автентичността им. За да пуснете ултравиолетовата светлина, просто го включвате в контакта и натискате червеното копчето, което е разположено отдясно на предната страна на корпуса. След това поставяте банкнотата непосредствено под нея и веднага ще видите вградените нишки в хартията да светят в зелено.

Моделът е предвиден в компактни размери, така че да не заема обемно пространството, примерно на бюрото. Ултравиолетовата пура, която служи за разпознаване е с мощност от 4 вата. Устройството намира широко приложение не само за пари, но също така за проверка на лични карти, шофьорски книжки, задгранични паспорти, визови разрешения и много други официални документи.

Технически характеристики

  • UV лампа: 4W
  • Цвят: черен
  • Захранване: АС 110-220V/50-60 Hz
  • Размери: 16 х 10 х 10 см
  • Тегло: 600 гр

Гаранция: 1 месец