Компактен микроскоп под формата на химикал MicroPen Carson

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  MP-300
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

39,60 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Микроскопът MicroPen на американската компания Carson, на външен вид представлява стилна химикалка. С него обаче ще може да извършвате изследователска дейност, тъй като той е добър увеличителен оптичен уред. Безпроблемно ще може да изучавате природата, растенията, различни материали, пиксели, камъни, бижута, защитните ленти на парите и много други заобикалящи предмети.

Едно полезно приложение на модела е, че може да се използва като средство за проверка на банкноти. Поставяйки обектива върху банкнотата, ще виждате и най-малкия детайл на всеки копюр.

Поради компактните си и леки размери, той може да бъде пренасян в джоба, в раничката или малка чантичка. Също така в горната си част разполага с щипка, като може да го поставите и в горния джоб на ризката. Притежавайки микроскопът на практика не е нужно да сте в лабораторията, в дома си или в класната стая за да се извършва изследователската дейност. MicroPen е много подходящ, както за употреба от възрастни, така и за деца. Лесната му настройка и употреба, позволява малките изследователи да боравят безпроблемно и изключително бързо с него.

Увеличителната сила, с която приближава обекта е от 24 до 53 пъти. За да се определи стойността на увеличение е необходимо да завъртите с един пръст зуум пръстена, който е разположен в горната част на конструкцията.

Фокусирането и изчистването на образа, също се осъществява от въртящ се пръстен. Той е разположен удобно в средата на корпуса. Не е нужно да се отмества поглед от окуляра за да се извършват настройките, тъй като и двата регулиращи пръстени са разположени на изключително удобна позиция, дори за детската ръчичка.

Обективът е снабден с вградена LED светлина. С нейна помощ се подобрява образа, дори когато светлината е оскъдна или изобщо липсва. Това означава, че нямате ограничение във времевия интервал и мястото на изследване. Светлината се захранвана от една на брой сменяема 3G3 батерия.

Технически характеристики

  • Увеличение: от 24 до 53 пъти
  • Светлина: вградена, LED
  • Захранване: 1 х 3G3 батерия
  • Щипка за закачане: Да
  • Параметри: 130 х 20 х 13 мм
  • Тегло: 17 грама

Съдържание на комплекта

  • 1 х Микроскоп MicroPen
  • 1 х Батерия
  • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 1 година