Компактен американски микроскоп с увеличение от 20 до 60 пъти PocketMicro

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  MM-450
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

40,80 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Когато търсите компактен микроскоп, който да се побере в малкия джоб на панталона, то неизменно трябва да изберете модела PocketMicro MM-450. Той е дело на американската компания за оптични уреди Carson. Тя е известна, сред почитателите на различните оптични уреди, с това че непрекъснато предлагат на пазара продукти, който впечатляват с отличното си качество на изработка, максимална компактност и достъпната цена.

PocketMicro MM-450 е точно такъв продукт. Той е изключително лек, компактен, може да се побере в малкия джоб на панталона и разбира се, може да обследвате желания обект до най-малкия детайл. Микроскопът разполага с LED светлина, като по този начин, може да извършвате дейността си на открито независимо от часовия интервал.

Увеличението, с което може да оперирате е между 20 и 60 пъти. По този начин ще може да изследвате всичко, което желаете от листо, плат, тъкан, дори и банкноти. За да се извърши наблюдението през него, първо трябва да фиксирате колко точно искате да приближите обекта. Това става посредством разположения в горната част на корпуса въртящ се пръстен.След като сте направили първата стъпка е необходимо да фокусирате и картината. Това се осъществява от фокусното колело, което е разположено под това за увеличението, с едно леко завъртане.

Микроскопът разполага със сферични лещи. Това означава, че се свежда до максималния минимум отклонението на светлината. Образът, който получавате се характеризира с изключително качество. Той е ясен и точен, дори и в краищата на зрителното поле.

Също така полезността на модела не се ограничава само със стандартното изследване на предмети, с него може да проверите оригиналността на банкноти или документи. Захранването му се осъществява посредством една батерия тип АА.

Уредът е изключително подходящ за всички изследователи на околния свят, независимо дали ще се използва от деца или възрастни. Винаги когато излезете на разходка може да го поставите в джоба и няма по никакъв начин да натежи и да създаде дискомфорт. Снабдявайки детето с подобен тип техника, несъмнено ще зародите в него голямо изследователско любопитство.

Технически характеристики

  • Увеличение: между 20 и 60
  • Отстояние от зеницата: 8.1 мм – 9.7 мм
  • Оптичен зуум: 3х
  • Налична LED светлина
  • Захранване: 1 х АА батерия (закупува се отделно)
  • Параметри: 100 х 45 х 25 мм
  • Тегло: 16 грама

Съдържание на комплекта

  • 1 х Микроскоп PocketMicro MM-450
  • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 1 година