Скоростомер с USB захранване G20

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  G20
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

60,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Скоростомер с USB захранване е универсално устройство, с което може да следите колко бързо се движите. Моделът представлява екран, върху който с големи ярко зелени цифри се изобразява моментаната скорост на превозното средство. Захранва се с USB кабел, което го прави подходящш за всякакви модели МПС-та.

Работата със скоростомера е изключително лесна. Необходимо е само да свържете апарата с кабела към запалката на колата и измервателят вече е активен. В спряло положение на екранчето са изобразени две зелени черти, след което при потегляне започва да се изобразя моментаната скорост.

Скоростомер с ярка светлина

Голямо удобство е силната и ярка светлина, с която скоростта се показва върху екрана. По този начин видимостта е отлична, независимо дали навън грее силно слънце или вече е тъмно. Допълнително удобство за водача на превозното средство е дългия почти два метра кабел, който позволява да застопорите уреда в удобна позиция.

В комплекта получавате и двойно залепваща гумена основа, благодарение на която може да фиксирате екрана на най-удобото място върху предното табло. Така той ще е стабилен и няма да е необходимо да го намествате по време на движение.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Входящо напрежение: 5 V
Дължина на кабела: около 2 м
Размери: 8 х 5.5 х 4 см
Тегло: 48 гр

СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТА

1 х Скоростомер
1 х USB кабел
1 х Двойно залепваща гумена опора

Гаранция: 2 години