Безжичен детектор за пари с UV светлина

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  pd1430
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

30,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

В ежедневието все повече се натъквате на фалшиви банкноти, опити за фалшифициране на книжа, шофьорски книжки, лични карти и задгранични паспорти. В ситуациите, когато сключвате сделка, примерно за имот и ще получите значителна сума пари, то задължително трябва да се подсигурите със устройство, което да провери дали банкнотите или документите са истински.

Безжичен детектор за пари с UV светлина е един сигурен начин да се застраховате срещу фалшиви пари, паспорти и документи. Той е лесно преносим, защото няма захранващ кабел. Захранването се осъществява с 4 броя ААА батерии, които могат да се купят навсякъде.

За да бъде удобен за пренасяне, конструкцията му е с много компактни размери и олекотена. Използваната ултравиолетова пура е от 4W, която има дълъг живот на експлоатация. Това го прави широко приложим в различни ситуации от ежедневието и работата. Включването става с натискане на едно копче, което пуска UV лампата. Тя осветява обекта, след което всички отличителни знаци и защити стават видими.

Ултравиолетовата светлина е доказано един от най-сигурните и надеждни начини за проверка на банкноти и други ценни документи с невидими за простото око нишки и знаци.

Технически характеристики

  • UV лампа: 4W
  • Цвят: черен
  • Захранване: 4 броя батерии ААА (не са включени)
  • Размери: 16 х 10 х 10 см

Гаранция: 1 месец