Детектор за откриване на скрити камери

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  DC510
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

168,00 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Все повече зачестяват случаите за навлизане в личното пространство и тайното заснемане в различни затворени помещения. За да избегнете това и да се чувствате спокойно, то тогава се препоръчва да претърсите помещението за скрити обективи, така че да не останете неприятно изненадани след това.

Детектор за скрити камери е компактен продукт, лесен за използване, но изключително ефективен при намирането на скрити камери. С негова помощ ще си подсигурите спокойствието в хотелската стая, апартамент, къща, офис, солариум, обществена съблекалня или тоалетна и много други помещения.

Компактните му размери позволяват да го пренасяте лесно и да бъде винаги под ръка, когато имате нужда. За сканирането на мястото не се изисква специална подготовка, просто пускате устройство и започвате да търсите заснемащата техника.

Детектор за скрити камери с 4 датчика и 6 IR диода

В процеса на работа устройството използва оптичен принцип. При активирането му се излъчва силен сноп от инфрачервени лъчи. Благодарение на това се откриват микрообективите на скритите камери, като лъчите се отразяват в тях. Независимо от типа на джаджите, дали предават в реално време или правят само запис на карта памет, то те не остават скрити за претърсващото устройството.

Самото сканиране се извършва през специален инфрачервен визьор, който е разположен в горната част на корпуса. За максимална ефективност, той е обграден от 6 мощни IR диода.

Налични са и 4 индикатора на силата на премигване на инфрачервената светлина. Всеки един от тях отговаря на определена скорост, с която премигват и диодите. Самата светлина се увеличава постепенно, като по този начин се извършва и детайлното претърсване. Когато бъде засечен обектив, то той ще премигва със съответната скорост на диодите.

Включването и изключването на апарата се извършва от един бутон, който е разположен централно върху корпуса. От същия бутон се регулират и датчиците, съответно и тяхната скорост на светлината. Детекторът за скрити камери се захранва от презареждаема батерия с капацитет от 950 mAh. Нейният капацитет на издръжливост достига до 25 часа в непрекъснат режим. От своя страна в режим на изчакване времето достига близо 6 месеца. Презареждането се извършва единствено на компютър, лаптоп или външна преносима батерия с помощта на USB кабел.

Технически Характеристики

 • 6 броя мощни IR LED диоди
 • Захранване: вградена презареждаема батерия
 • Капацитет: 950 mAh
 • Издръжливост: около 25 часа работа; около 6 месеца в стендбай
 • Материал: ABS пластмаса
 • Цвят: черен
 • Размери: 10 х 3.5 х 1.2 см
 • Тегло: 40 гр

Комплектът съдържа

 • 1 х Детектор за скрити камери
 • 1 х USB кабел
 • 1 х Инструкция за употреба на български език

Гаранция: 2 години