Детска лупа за буболечки Carson HU-10

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  HU-10
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

31,20 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

Детска лупа за буболечки Carson HU-10 е много удобен и практичен уред за хващане, изучаване и освобождаване на буболечки. Изработен е от американския бранд Carson Opticals като част от детската серия иновативни и възпитателни инструменти за опознаване на природата. Предвидена е лупа с 5-кратно увеличение, през която се виждат и най-малките детайли.

Уредът представлява дръжка, която може да се хване с една ръка. Върху нея има плъзгащ бутон, който отваря и затваря отделението за инсектите. Плъзгането става интуитивно с палеца на едната ръка. По този начин съвсем лесно и хуманно хващате насекомото, без да го нараните или стресирате. Също така може да уловите и най-бързите видове.

Моделът е много подходящ за подрастващи деца, които проявяват все по-голям интерес към природата и животните около нас. С нея хващането на различни малки насекоми е бързо, лесно и безопасно. Нещо повече, веднъж хванати, видовете могат да бъдат внимателно разгледани и проучени за дребни детайли.

Това е възможно, благодарение на лупата с 5-кратно увеличение. Погледнати през нея, дребните подробности в окраската на пеперудите или в краката на стоножката са още по-интересни и вълнуващи.

Съществен момент в предназначението на този уред е възможността да пренесем насекомото в естествената му среда напълно безопасно. Децата намират щурче у дома и бързо го пренасят навън в тревата на двора. По този начин се научават на грижа и хуманно отношение към всички живи същества, а също така и към опазване биоразнообразието на планетата.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Модел: BugView HU-10
  • Произход: САЩ
  • Увеличение на лупата: 5х
  • Размери: 27 х 5 х 5 см
  • Тегло: 103 гр

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА

  • 1 х Уред за хващане на буболечки

Гаранция: 2 години