Устройство за защита на мобилни телефони от подслушване

Ползи:
Експресна доставка за 1 работен ден.
Проверка на пратката.
14 дни право на връщане.
Код:  secu plus
Имаш затруднения?
Свържи се с нас

484,80 лв.

В наличност

Бърза поръчка за 10 секунди

С изпращането на заявката се съгласявате с общите условия на сайта.

Описание

С масовото навлизане на мобилните телефони в ежедневието и неспирната им употреба като комуникационно средство, неизменно довежда до търсенето на начини за тяхната защита. Това се получава така, защото се наблюдава ръст на хакерска намеса и внедряването на специализирани софтуери. Като основната им цел е да превърнат смартфоните в мощно подслушвателно средство. Същевременно с това всеки един нов модел започва да притежава все по-високочувствителни микрофони, които спомагат за улавяне на разговори и в периметър от няколко метра. Това от своя страна значи, че и директният азговор със събеседника не остава скрит.

Обикновено, притежателите не са наясно за чуждата намеса посредством техния апарат и в един момент попадат на доста неприятна ситуация. Разбират, че проведените лични разговори ненадейно се озовават в неправилните ръце и получената информация бива използвана успешно срещу тях.

Защита на личните разговори

За да се предпазите от нежелано проникване е необходимо единствено да се сдобиете със Secu+. С негова помощ ще бъдете сигурни в защитата на телефона си и невъзможността някой да чува случващото се наблизо. Дизайнът е проектиран, така че да не буди съмнения за неговата скрита способност. Предпазителят представлява красива, елегантна химикалка. Като в единия край е поставен ключовият защитен накрайник. За изработка на корпуса е използван лек метал и златисти орнаменти.

Основната задача на джаджата е да блокира микрофоните на апарата. Благодарение на функцията си е невъзможно извличането и записването на каквато и да е информация. С химикалката Secu+ се работи изключително лесно, удобно и бързо. Принципа на работа е възможно най-опростен, като за да се възползвате от устройство е необходимо единствено да премахнете горната част и да я поставите в жака на мобилния си телефон.

Уредът е един от най-добрите устройства, който може да предпази притежателя си от нахлуване в личното му пространство. Избора дали да се използва постоянно или като превантивно средство по време на важни съвещания решавате сами.

Технически характеристики

  • Корпус: Метален
  • Цвят: Черно и златисто
  • Параметри на химикалката с поставена капачка: 14 см
  • Параметри на заглушаващия накрайник: 3.2 см
  • Размер на вече поставен накрайник: Външна част 1.7 см и жак 3.5 мм

Съдържание на комплекта

  • 1 х Химикалка
  • 1 х Накрайник
  • 1 х Капаче за химикалката
  • 1 х Кутия за съхранение
  • 1 х Инструкция на български език

Гаранция: 2 години